Nou edifici de vestidors al poliesportiu Arístides Maillol

Districte: Les Corts

Finalització: Maig 2011

Es fa la construcció d’una edificació que s’integra als actuals vestidors de les instal·lacions esportives i la coberta de la pista poliesportiva existents, així com els nous serveis complementaris de la pista per tal de respondre als nous requeriments funcionals del propi equipament. També es fa la ordenació de l’espai exterior fent que quedi integrat en l’enton.

 

Documentaciò relacionada

NOU EDIFICI DE VESTIDORS DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL ARÍSTIDES MAILLOL

Descarregar arxiu PDF (800Kb)

INAUGURACIÓ DE LA REMODELACIÓ DEL COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL D’ARÍSTIDES MAILLOL

Veure fulletó

L’IME ARÍSTIDES MAILLOL A LA BIENNAL D’ARQUITECTURA DE VENÈCIA 2012

Llegir notícia

Galeria d’imatges