Filtra

Horta - Guinardó

Canvi de sentit de la circulació d’alguns trams dels carrers de Campoamor, Eduard Toda, Carles Collet, Venècia i Lloret de Mar

Aquests treballs, tenen per objecte ordenar la mobilitat i desincentivar el trànsit per l’interior del teixit urbà del barri d’Horta, en el marc del programa Superilla Barcelona.

Ciutat Vella

Construcció d’un nou equipament al carrer dels Mestres Casals i Martorell

Es construeix un nou equipament al carrer dels Mestres Casals i Martorell, 2-16, que acull un Casal de Gent Gran i una residència temporal per a persones adultes en risc d’exclusió social. El nou edifici està format per dos volums superposats i consta de planta baixa i quatre plantes pis, amb una superfície total construïda d’aproximadament 1.775 m². El doble equipament té accessos diferenciats però, internament, els edificis estan connectats per poder compartir espais com ara el menjador.

Sants - Montjuïc

Construcció d’un nou equipament per a persones vulnerables i urbanització de l’espai exterior

L’Ajuntament de Barcelona actualment disposa d’un equipament per a persones sense llar en la parcel.la situada al carrer 60, nº 9 de la Zona Franca, que actua com a Centre d’Atenció Diürn i Nocturn, i es proposa un nou programa funcional, mantenint el servei que actualment es realitza en el centre, per a la qual cosa es planteja la necessitat de construir un nou edifici i rehabilitar l’edifici existent.

Horta - Guinardó

Adequació del camp de Futbol Municipal El Carmel

Aquesta actuació té com a objecte la substitució de l’actual gespa artificial i l’adequació dels vestidors i de les grades del camp de Futbol Municipal el Carmel, ubicat a la carretera del Carmel, 21-25. Es fa la substitució de la gespa existent, deteriorada pel seu ús intensiu, per una d’última generació. També s’arrangen els vestidors i les grades del camp.

Sants - Montjuïc

Treballs d’implantació de sistemes de seguretat als espais del Castell de Montjuïc

Es fa la instal·lació d’una xarxa de seguretat als diferents espais del Castell de Montjuïc.

Sants - Montjuïc

Construcció d’un nou equipament als Jardins de Cal Sèbio i urbanització de l’entorn

Construcció d’un nou edifici que acull el Centre d’Atenció Integral de La Marina, a la cantonada dels carrers del Foc i Mare de Déu del Port, als Jardins de Cal Sèbio. El nou edifici consta de planta baixa, dues plantes pis i una planta soterrani, amb una superfície total de gairebé 1.600 m². Aquesta actuació també inclou la urbanització de l’entorn immediat del nou equipament. Es crea una placeta a l’accés principal, que està integrada amb la resta del parc, garantint l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.