Filtra

Sants - Montjuïc

Obres de reforma integral del Centre Social de Sants al carrer d’Olzinelles

Es fa la rehabilitació de l’edifici del Centre Social de Sants, situat al carrer Olzinelles, 30. L’objectiu de l’actuació és la reforma i adaptació de l’edifici existent, construït el 1948, per a poder seguir funcionant com a equipament per a l’ús del barri i de les seves entitats i associacions. Es preveu aixecar-hi una planta més i conservar la façana principal i alguns altres elements ornamentals que hi ha a l’interior.

Ciutat

Pacificació de 53 entorns escolars

Es pacifiquen 53 entorns escolars, amb l’objectiu d’implementar una millora dels seus accessos i espais immediats, augmentar els espais de trobada i incrementar la seguretat viària. Els treballs principalment són de pintura, col·locació de mobiliari urbà i adequació de l’espai.

CiutatSant Martí

Execució de carril bici als carrers Cantàbria i Santander, entre els carrers Menorca i Ca N’Oliva

S’implanta un carril bici segregat, a banda i banda del carrer, a tocar de la vorera.

CiutatLes Corts

Execució de carril bici a l’avinguda Diagonal entre l’Escola Universitària d’Empresarials i el parc de Cervantes

S’implanta un carril bici bidireccional, que enllaça els carrils bici d’Esplugues i el que es va executar a principis d’aquest any, entre la pl. Pius XII i l’Escola d’Empresarials.

CiutatGràcia

Execució de carril bici a l’avinguda Vallcarca, entre la pl. Lesseps i el c. Esteve Terradas

S’implanta un carril bici a l’av. de Vallcarca. En sentit ascendent, és segregat i a tocar de la vorera i en sentit descendent, és compartit amb bus i vehicles i s’elimina un carril de circulació.

Horta - Guinardó

Millora de l’espai entre el carrer de Vayreda i l’escola Baloo

L’actuació té per objecte millorar l’accessibilitat a l’àmbit situat entre el carrer de Vayreda i l’Escola Baloo. Es duen a terme les actuacions necessàries per a millorar l’accessibilitat als habitatges, equipaments i zones d’estada així com els diferents recorreguts perimetrals i interns a l’àmbit. També es renova l’enllumenat, la xarxa de clavegueram, s’incorporarà nou mobiliari urbà i noves plantacions amb la corresponent xarxa de reg. A més, es fan unes actuacions per al control del pas de porcs senglars cap a les zones habitades.

Finalització: novembre 2022