Filtra

Nou Barris

Implantació d’unes escales mecàniques al carrer de les Agudes

Es fa la implantació d’unes escales mecàniques i de nous recorreguts a l’àmbit del carrer de les Agudes, 124-142, per tal de millorar la mobilitat de vianants, l’accessibilitat i la connectivitat d’aquesta zona. L’actuació consisteix en la implantació de cinc trams d’unes escales mecàniques i unes de convencionals i la creació de nous itineraris accessibles, que inclouen els passatges d’accés als habitatges. També s’instal·la nou enllumenat, mobiliari urbà i s’arrangen els espais verds amb noves plantacions, creant zones de descans. A més, es renoven les xarxes de serveis, de reg i de clavegueram

Finalització: març 2023

Eixample

Desconstrucció de la llosa de fonamentació de l’antic Mercat de Sant Antoni

Es fa la retirada dels dos trams de llosa a la ronda de Sant Antoni, entre els carrers del Comte d’Urgell i Casanova, per tal de millorar la connexió transversal entre voreres i permetre l’ús de l’espai per part dels vianants. Una vegada enretirada l’estructura, es fa un arranjament de la superfície afectada, amb la reposició del paviment afectat i l’asfaltat de la zona de la calçada per permetre l’ús veïnal d’aquest espai.

Finalització: març 2023

Eixample

Execució de carril bici a la ronda de Sant Pere, entre els carrers de Girona i de Roger de Llúria

S’implanta un carril bici bidireccional i segregat, a tocar de la vorera del costat esquerre de la circulació. El nou carril bici dona continuïtat al carril bici existent a la ronda de Sant Pere entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Girona.

Eixample

Implantació d’un cordó de serveis al c. d’Entença, entre la Gran Via i l’av. de Roma

Es fa la substitució d’un carril de circulació del c. d’Entença, al costat Llobregat, per un nou cordó de serveis. Es realitzen treballs de pintura per incorporar-hi aparcaments de bicicletes i motos, zones de càrrega i descàrrega i contenidors.

Sant Andreu

Ampliació de la vorera a l’avinguda Meridiana, davant del CAP Sant Andreu

Es fa l’ampliació de la vorera, davant del Centre d’Atenció Primària Sant Andreu, que tenen per objecte la millora de la mobilitat i l’accessibilitat de l’espai. L’actuació consisteix en la renovació del paviment, la substitució de la plataforma de busos existent per una marquesina, la reubicació de les places d’estacionament i la disminució de l’alçada de l’esglaó de l’accés al CAP. A més, s’hi incorporen bancs i papereres.

Nou Barris

Substitució de les escales mecàniques a l’avinguda dels Rasos de Peguera (zona Parc de l’Aqüeducte)

Es fa la substitució dels sis trams de les escales mecàniques existents a l’av. dels Rasos de Peguera, a tocar del Parc de l’Aqüeducte, amb l’objectiu de millorar la mobilitat en aquest àmbit. Els treballs consisteixen en el desmuntatge de les escales existents, l’adequació del fossar i de les instal·lacions associades i la posterior col·locació i posada en marxa de les noves escales.