Remodelació de la Gran Via

Districte: Sant Martí

Finalització: Març 2007

Aquesta artèria de la ciutat ha viscut un procés de transformació que afecta des del seu començament límit amb Sant Adrià del Besòs, fins arribar, pràcticament, a la Plaça de les Glòries. Millora de la qualitat de vida dels veïns d’aquest tram de la Gran Via, gràcies a la disminució de l’impacte sonor causat per els vehicles, la millora de les connexions amb el centre de la ciutat, la integració de dos barris –el Poblenou i el Clot–, fins ara separats, la creació d’aparcaments amb cabuda per més de 600 vehicles i un conjunt de mesures realitzades en coincidència amb l’actuació.

 

Punts clau

Vista longitudinal sentit Plaça de les Glòries

La circulació de vehicles estarà organitzada en tres nivells: Tronc central, calçades laterals i vials de serveis.

Pantalles acústiques

Disminució de la sonoritat, mitjançant la instal.lació de pantalles acústiques en el vèrtex del voladís.

Vista longitudinal sentit Besòs

Es posen en servei algunes modificacions de sentits de circulació dels carrers principals dotant-los en general de sentit únic, millorant la capacitat de les vies.

Aparcament cobert lateral

Aparcament de vehicles privats en superfície que es compensa amb la construcció de dos aparcaments soterranis en règim de concessió per a un total de 648 places.

Documentaciò relacionada

COL·LOCADES LES PRIMERES PANTALLES ACÚSTIQUES A GRAN VIA

Descarregar arxiu PDF (152 Kb)

IMATGES FESTA INAUGURAL DE LA REMODELACIÓ DE LA GRAN VIA

Descarregar arxiu PDF (969 Kb)

NOUS ELEMENTS D’AIGUA A LA GRAN VIA

Descarregar arxiu PDF (307 KB)

LA REMODELACIÓ DE LA GRAN VIA

Descarregar arxiu PDF (1.157 Kb)

Galeria d’imatges