Urbanització de la Ronda de Dalt- Canyelles

Districte: Nou Barris

Finalització: Abril 2007

Cobertura i urbanització de la Ronda de Dalt, des de la Guineueta Vella a la plaça Karl Marx. Millora de la connectivitat entre ambdues bandes de la Via Favència. Reducció sonora entre 10 i 15 decibelis. Reducció de l’impacte visual de la rasa de la Ronda en aquest tram.

Punts clau

Vista longitudinal sentit Llobregat

Millora de la connectivitat entre ambdues bandes de la Via Favència: Adaptar la cobertura a les vores del costat Mar i costat Muntanya.

Vista longitudinal sentit Besòs

Reducció sonora entre 10 i 15 decibelis, assolir nivells acústics acceptables, col.locant una sèrie de pantalles acústiques absorbents.

Un únic espai públic

La urbanització proposada contempla l’establiment d’un paviment unitari i unificador, el qual haurà de resoldre la connectivitat, el passeig i l’aparcament.

Estructura de bigues

Aquest projecte d’urbanització preveu la construcció d’un sistema de pantalles acústiques recolzades damunt de l’estructura de bigues.

Documentaciò relacionada

COMENÇA LA COBERTURA A LA RONDA DE DALT

Descarregar arxiu PDF (40KB)

FESTA INAUGURAL PRIMERA ETAPA DE COBERTURA I URBANITZACIÓ DE LA RONDA DE DALT

Descarregar arxiu PDF (19 KB)

FINALITZADA LA COBERTURA I URBANITZACIÓ DE LA RONDA DE DALT

Descarregar arxiu PDF (178 Kb)

L’ALCALDE INAUGURA LA COBERTURA I URBANITZACIÓ DE LA RONDA DE DALT: IMATGES

Descarregar arxiu PDF (809 Kb)

Galeria d’imatges

Vídeos