Filtra Torna al llistat principal

Nou Barris

Reurbanització dels carrers de Llopis i del Pla dels Cirerers

L’obra té objecte millorar l’accessibilitat i donar prioritat al trànsit de vianants en aquests dos carrers. L’actuació consisteix en la renovació del paviment i l’ampliació de les voreres, la incorporació de mobiliari urbà i la instal·lació de nou enllumenat. També es fa la plantació d’arbrat amb la seva corresponent xarxa de reg i se soterren les línies aèries de serveis existents.

Nou Barris

Implantació d’unes escales mecàniques i arranjament dels entorns a Ciutat Meridiana

Es fa la implantació d’unes escales mecàniques i nous recorreguts a l’àmbit comprès entre l’avinguda dels Rasos de Peguera i els carrers del Pedraforca i de les Agudes. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i la connectivitat d’aquesta zona, salvar el desnivell existent i urbanitzar els entorns. Es creen nous itineraris accessibles, que inclouen els passatges d’accés als habitatges, es creen noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i enllumenat i s’arrangen els espais verds amb noves plantacions. A més, es crea una nova zona de jocs infantils. També es renoven les xarxes de serveis, de reg i clavegueram.

Finalització: juliol 2021

Nou Barris

Construcció d’un nou edifici que acollirà el Casal de Joves de Prosperitat

L’edifici que acull el Casal de Joves de Prosperitat, al passeig de Valldaura, 271-289. L’edifici s´estructura al voltant d’un únic pati per a acollir múltiples programes i activitats i ben integrat en el seu entorn paisatgístic. El casal, de planta baixa, més un pis i amb una superfície de gairebé 1.400 m², inclou oficines, aules per als tallers, una sala polivalent, bucs d’assaig i un plató. Una vegada finalitzi la construcció del casal, es fa la reurbanització de l’entorn. S’inclouen zones d’estada enjardinades, mobiliari urbà, com ara bancs, papereres i aparca bicis i s’hi planta nou arbrat. També s’hi col·loca nou enllumenat i s’hi instal·la una xarxa de reg.

Nou Barris

Adequació de l’accés al futur Parc de la Font d’en Magués

L’objectiu és la millora de l’accessibilitat del camí del Torrent de la Font d’en Magués per facilitar l’accés al futur Parc de la Font d’en Magués, un espai que esdevé porta d’entrada a Collserola i contribueix a fomentar la trobada i la vida de barri a Torre Baró. L’actuació consisteix en la reurbanització del camí de vianants al tram situat entre l’avinguda Escolapi Càncer i l’aqüeducte, aproximadament, i la creació d’una plaça i una zona de pícnic. També s’hi col·loca nou enllumenat, mobiliari urbà i vegetació, i s’adequa el sistema de recollida d’aigües amb nous embornals, mitjançant cunetes vegetals.