El carrer Alí Bei canvia de sentit

21 gener, 2014

En el marc dels treballs per a la transformació de la plaça de les Glòries, el diumenge 19 de gener, el carrer d’Alí Bei ha canviat de sentit, entre els carrers Sicília i Girona. Aquesta actuació està vinculada a la transformació de la plaça de les Glòries, que permetrà accedir al centre de la ciutat des de Sant Martí.
Aquest canvi de sentit ha implicat semaforitzar dues noves cruïlles, les dels carrers Bailen i Sicília, i actuar en unes altres quatre amb el canvi de posició i orientació de capçals (amb Passeig de Sant Joan, Roger de Flor, Nàpols i carrer de Ribes).
Per tal d’informar els veïns de la zona del canvi de sentit, s’està duent a terme una acció de comunicació, que es complementaràaquests dies amb un dispositiu de la Guàrdia Urbana per evitar distraccions dels conductors.
Aquesta actuació és un pas més en la fase prèvia a l’enderroc de l’anella de la plaça, engegada en el mes de novembre. Aquest conjunt d’actuacions en marxa, que han de finalitzar a finals de febrer, tenen per objectiu millorar la circulació als entornsde Glòries, resolent les discontinuïtats d’alguns carrers, a fi de garantir una malla urbana amb capacitat per absorbir part del trànsit de vehicles que actualment passaper la plaça. Actualment es calcula que entorn a 100.000 vehicles/dia circulen per dalt de l’anella (trànsit d’entrada) i altres 54.000 vehicles/dia en superfície ( trànsit local).