Finalitza la remodelació de la travessera de Dalt

14 juny, 2017

Acaben les obres de remodelació de la travessera de Dalt entre la plaça de Lesseps i el carrer de l’Escorial, que posen el punt i final al projecte de remodelació integral de la ronda. Amb aquesta actuació es finalitza la pacificació del tram central de la ronda del Mig, una de les principals artèries viàries de la ciutat.

S’ha actuat sobre una superfície total de 21.462m2 i al llarg de 700 metres de longitud. Les obres, que es van iniciar a finals d’octubre del 2015, han tingut una durada de 19 mesos.

La pacificació d’aquest tram de la Travessera ha permès ampliar voreres, reduir els carrils de circulació i reordenar el mobiliari urbà i la senyalització, alhora que s’augmenta l’espai per a vianants i el transport públic.

A més, s’ha eliminat l’efecte barrera que ha suposat la ronda del Mig en la seva configuració inicial, que pràcticament impossibilitava la relació entre barris situats a banda i banda de la Travessera i s’han suprimit barreres arquitectòniques.

Dissabte 10 de juny l’Associació de Comerciants de la Travessera de Dalt va organitzar una festa popular oberta al barri per tal de celebrar la finalització de les obres de remodelació d’aquesta via, amb tallers, música, paella popular, batucada,…

Més informació