Filtra Torna al llistat principal

Horta - Guinardó

Millora del Turó de la Rovira, al carrer de Mühlberg

Es fan treballs de millora d’un àmbit del Turó de la Rovira. L’objectiu de l’actuació és la preservació i la millora de l’espai natural, permetent l’accés i el gaudi de les persones. Els treballs principals són la neteja del terreny, la millora de l’accessibilitat, la incorporació d’elements de delimitació dels camins, l’aplanament dels recorreguts i la plantació de vegetació per tal de regenerar els hàbitats.

Finalització: juny 2022

GràciaHorta - Guinardó

Transformació del carrer de Pi i Margall

L’actuació té per objecte convertir aquest carrer en un eix cívic amb prioritat del vianant, que forma part de la xarxa de corredors verds de la ciutat i connecta el parc de les Aigües amb la pl. d’en Joanic. Es fa l’ampliació de les voreres, que tenen una alternança d’amplades a una i altra banda del carrer, creant així, espais d’estada i zones de passeig. S’incorporen parterres de diferents formes i dimensions, amb diversitat d’espècies vegetals i també s’hi planta nou arbrat.

Horta - Guinardó

Implantació de carril bici a la ronda del Guinardó, entre els carrers de Vinyals i de Cartagena

S’implanten dos carrils bici unidireccionals, un per sentit, de 740 metres cadascun, a tocar de la vorera. La solució constructiva s’adapta a les diferents seccions que té aquesta via, segons els trams. Els principals treballs són: la senyalització del carril, fresat i aglomerat del paviment, readaptació de la resta de carrils de circulació, col·locació de semàfors i noves canalitzacions, treballs de pintura, col·locació de peces separadores i senyalització.

Finalització: abril 2022

Horta - Guinardó

Adequació interior de la Residència de Gent Gran Parc Guinardó

Aquesta actuació consisteix en els treballs d’obra i instal·lacions necessàries per tal de renovar el conjunt de l’edifici i ampliar dues plantes.de la Residència Assistida per a Gent Gran Parc del Guinardó, al carrer de Garriga i Roca, 62. També s’adeqüen les façanes, les cobertes i l’espai exterior.

Horta - Guinardó

Adequació del camp de Futbol Municipal El Carmel

Aquesta actuació té com a objecte la substitució de l’actual gespa artificial i l’adequació dels vestidors i de les grades del camp de Futbol Municipal el Carmel, ubicat a la carretera del Carmel, 21-25. Es fa la substitució de la gespa existent, deteriorada pel seu ús intensiu, per una d’última generació. També s’arrangen els vestidors i les grades del camp.

Finalització: desembre 2021