Filtra Torna al llistat principal

Sant Martí

Construcció equipament carrer Alfons el Magnànim 59

Es construeix un nou equipament, una vegada finalitzat l’enderroc de l’antic Cinema Pere IV. El nou edifici, que consta de planta baixa, sis plantes pis i soterrani, acull una biblioteca, l’ampliació del CAP Besòs i una sala polivalent. A més, és eficient des del punt de vista energètic i mediambiental. La voluntat del nou equipament és millorar i apropar els equipaments públics al veïnat del barri del Besòs i el Maresme.

Sant Martí

Pacificació de l’entorn de l’escola Pere IV i l’Institut Quatre Cantons

Es pacifiquen aquests entorns escolars amb l’objectiu d’implementar una millora dels seus accessos i espais immediats, augmentar els espais de trobada i incrementar la seguretat viària. Els treballs principalment són de pintura, col·locació de mobiliari urbà, jardineres i adequació de l’espai.

Sant Martí

Reurbanització dels carrers de la Muntanya i de l’Eterna Memòria

Es millora l’accessibilitat i es guanya espai per a l’ús dels vianants, en aquests carrers. L’actuació consisteix en la incorporació de plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via. S’hi planta arbrat i vegetació, es millora el sistema de recollida d’aigües i s’hi instal·la nou enllumenat. A més, s’hi incorpora nou mobiliari urbà i s’hi creen zones d’estada.