Filtra Torna al llistat principal

Sant Martí

Implantació d’una àrea de jocs singular al parc del Poblenou

La intervenció té per objectiu millorar les condicions de joc de l’espai. Es planteja la substitució dels jocs existents i la implantació de nous jocs que millorin l’accessibilitat i les capacitats de joc, així com augmentar la superfície del cautxú pel gaudi dels infants.

Finalització: març 2024

Sant Martí

Millora dels jocs infantils a la plaça del Maresme

Es fa la millora i ampliació de la zona de jocs infantils accessible i del seu entorn, a la plaça del Maresme. Es crea un espai central per a acollir esdeveniments. A més, s’inclou mobiliari urbà i nou enllumenat. També es potencia el recorregut d’una plaça a l’altra

Sant Martí

Urbanització de la Gran Via entre els carrers de Badajoz i Bilbao

L’objectiu és generar un nou espai d’ús ciutadà per millorar l’accessibilitat dels vianants i la connexió entre els barris. Es crea un nou passeig central amb arbrat, nou enllumenat i zones d’estada amb bancs i cadires. També s’inclou una àrea amb elements de cal·listènia així com un espai per a possibles esdeveniments temporals (fires, festes, etc.) a la cruïlla amb el c. dels Escultors Claperós. La configuració de l’espai, a les cruïlles amb els carrers transversals, afavorirà el pas dels vianants.