Filtra Torna al llistat principal

Eixample

Construcció d’un col·lector a l’av. Diagonal entre el pg. de Sant Joan i el carrer Girona

L’actuació té per objecte principal construir un col·lector, paral·lel al que ja existeix a la Diagonal, per ampliar la seva capacitat de desguàs i millorar, així, el sistema de drenatge d’aquesta zona de l’Eixample. Com a conseqüència, a partir de la tarda del 23 de novembre, la calçada central de l’av. Diagonal quedarà tallada al trànsit privat. Els itineraris alternatius són bàsicament, el c. Aragó o Mallorca, sentit Llobregat i el c. Rosselló o València, sentit Besòs.

Eixample

Implantació d’un carril bici al carrer d’Aragó

Es fa la implantació d’ un carril bici, unidireccional en sentit Llobregat, al carrer d’Aragó. Aquest, de 4,8 km, se situa a l’esquerra de la calçada i representa un eix principal que connecta amb els carrils bici ja existents als carrers transversals, consolidant així la xarxa ciclista de la ciutat. Els principals treballs que s’executen són: la senyalització del carril, el desplaçament del carril de serveis, si s’escau, i els treballs de pintura.

Eixample

Eixamplament de les voreres a la ronda Universitat

L’actuació té per objecte augmentar l’espai destinat al vianant. S’amplien les voreres uns sis metres, tres per banda, guanyats de la reducció de dos carrils de circulació de vehicles. L’actuació s’inicia per la vorera de la banda mar.

Eixample

Reforma interior de l’edifici del carrer de Viladomat, 127

Es duen a terme treballs de reforma de l’edifici del carrer de Viladomat, 127,que acull dos nous serveis, l’espai de cures i el servei d’atenció a la dependència. Les obres consisteixen en l’adequació de l’espai interior de l’edifici, per tal de dotar-lo dels serveis i elements necessaris per al correcte funcionament dels nous equipaments. L’espai de cures ocupa les plantes baixa, entresol, primera i segona, mentre que el servei d’atenció a la dependència, està situat a la quarta i cinquena plantes.

Finalització: juliol 2020

Eixample

Millora de l’entorn escolar al carrer del Consell de Cent, entre Viladomat i Comte Borrell

L’actuació té per objecte pacificar el trànsit rodat d’aquest tram del carrer del Consell de Cent i guanyar espai per a l’ús dels vianants. Els treballs que es duen a terme són bàsicament la renovació del mobiliari urbà i la creació de zones d’estada. S’hi col·loquen jardineres amb vegetació i es pinta el paviment, per a redistribuir l’espai a la calçada.

Eixample

Renovació del mur del xamfrà del carrer de Consell de Cent amb Viladomat

S’executen els treballs de modificació del mur que té com a objecte donar més visibilitat a l’espai Germanetes. Es fa l’enderroc parcial del mur existent i la posterior col·locació d’un enreixat a la part superior. També es crea una nova porta d’accés que connecta amb els Jardins d’Emma de Barcelona.

Finalització: gener 2020