Filtra Torna al llistat principal

Les Corts

Carril bici travessera de Les Corts

S’implanta un carril bici bidireccional, a tocar de la vorera del costat mar, del tram entre el carrer de Joan Güell i la Gran Via de Carles III, deixant un carril de serveis entre el carril bici i els carrils de circulació de vehicles.

Finalització: abril 2024

Les Corts

Renovació dels Jardins Sant Joan de Déu

Es fa la renovació i ampliació d’aquests jardins amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’espai públic, fent-lo més inclusiu, saludable, transversal i intergeneracional. L’actuació consisteix a crear noves àrees de jocs infantils que seran inclusius i per a totes les edats. També s’hi creen zones de pícnic, espais d’estada i una grada polivalent. A més, s’inclou mobiliari urbà i nou enllumenat.

Les Corts

Reurbanització dels jardins de Josep Munté

L’actuació consisteix en la renovació de l’àrea de jocs infantils dels jardins per a que siguin inclusius. A més, s’amplia la pista esportiva, es desplaça la taula de ping-pong, s’hi incorpora una de fut-toc i s’hi col·loca una cistella de bàsquet més baixa per als infants. També s’introdueixen jocs d’exercici físic per a la gent gran i es renoven les zones d’estada, amb l’objecte de facilitar les trobades. Es modifica la vegetació que es troba al llindar entre la vorera i el jardí i es fan els treballs necessaris al paviment per tal d’evitar problemes d’escorrentia.

Finalització: octubre 2023

Les Corts

Renovació de la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras

A la travessera de les Corts, 58. Es fan treballs que tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat i la renovació dels espais de la biblioteca. L’actuació consisteix en l’adequació dels lavabos i de la terrassa, en la qual s’instal·la un tendal per generar un espai d’ombra. A més, es renova la instal·lació elèctrica i el mobiliari.

Finalització: setembre 2023

Les Corts

Reforma interior del Centre Cívic per acollir l’Espai Jove Les Corts

Es fa la reforma interior del soterrani i de dues plantes de l’edifici del Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts, al carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35, que acull l’Espai Jove Les Corts. Una vegada finalitzada l’actuació de consolidació estructural de l’espai, es realitzen les obres necessàries per tal d’acomplir el programa de necessitats funcionals del futur Espai Jove Les Corts, elaborat a partir d’un procés participatiu.

Finalització: juliol 2023