Filtra Torna al llistat principal

Sarrià - Sant Gervasi

Treballs d’habilitació de l’espai com a hort comunitari a Sarrià de Dalt

Es fan treballs d’arranjament de l’àmbit situat a la cantonada dels carrers de Ràfols i del Naranjo de Bulnes per habilitar-lo com un hort comunitari que funciona també com un espai amb zones d’estada amb taules de pícnic i un sorral per als infants. L’actuació consisteix també en la incorporació de paviments drenants per afavorir l’absorció de l’aigua, la instal·lació d’uns mòduls amb bany adaptat, espais de magatzem d’eines, un petit hivernacle i dues piques, per garantir l’ús i la funcionalitat de l’espai.

Sarrià - Sant Gervasi

Millora dels talussos a l’entorn de Vallvidrera

Es fan treballs de millora del talús al carrer Major del Rectoret, 163, a l’alçada del carrer Costa del Bruc, que consisteixen en l’execució d’una pantalla de micropilotis i l’estabilització del talús amb malles de coco i triple torsió reforçades amb cables i fixades amb perns d’ancoratge.

Es fan treballs de millora del talús al camí del Pantà, a l’alçada del número 54, que consisteixen en la construcció d’un nou col·lector d’aigües residuals i l’estabilització del talús mitjançant malles de coco i triple torsió reforçades amb cables i fixades amb perns d’ancoratge.

Sarrià - Sant Gervasi

Implantació de carril bici a la via Augusta (tram Laforja-Ganduxer)

S’ implanta un carril bici a banda i banda de la via, a tocar de la vorera. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte de de construcció de 32,6 quilòmetres nous de carril bici i la millora d’11,7 quilòmetres ja existents. L’objectiu és arribar al 2023 amb una xarxa total de 272 quilòmetres, per fer de Barcelona una ciutat més sostenible.

Finalització: desembre 2023