Filtra Torna al llistat principal

Sants - Montjuïc

Millora puntual dels jardins de les Tres Xemeneies

L’actuació consisteix en la millora d’aquests jardins per al gaudi del veïnat. Es creen itineraris accessibles com a espai estratègic entre els barris del Raval, Paral·lel i Poble Sec. Per a això, s’eliminen les barreres arquitectòniques i es garanteixen espais per als patinadors. A més, s’introdueix una pista de bàsquet com a element articulador de l’espai i s’hi incorporen elements de cal·listènia.

Finalització: maig 2024

Sants - Montjuïc

Obres de reforma integral del Centre Social de Sants al carrer d’Olzinelles

Es fa la rehabilitació de l’edifici del Centre Social de Sants, situat al carrer Olzinelles, 30. L’objectiu de l’actuació és la reforma i adaptació de l’edifici existent, construït el 1948, per a poder seguir funcionant com a equipament per a l’ús del barri i de les seves entitats i associacions. Es preveu aixecar-hi una planta més i conservar la façana principal i alguns altres elements ornamentals que hi ha a l’interior.

Finalització: març 2024

Sants - Montjuïc

Reforma del camp municipal Julià de Capmany

L’actuació implica la reforma integral del camp, amb plantació de gespa. També es marcaran les línies de pitch, es crearà el túnel de batuda, es posarà enllumenat, vestidors i una tanca perimetral.

Finalització: febrer 2024

Sants - Montjuïc

Millora de la plaça de la Vidriera

L’ objecte és millorar i reordenar l’espai de la plaça, per al gaudi del veïnat. L’actuació consisteix en la substitució del paviment de la plaça, s’incorpora cautxú a la part central i a la zona de jocs infantils. A més, es renova i s’amplia l’actual zona de jocs i s’hi col·loca nou mobiliari urbà. També es renova la vegetació de l’espai i s’hi incorporen parterres.

Finalització: gener 2024

Sants - Montjuïc

Reforma interior del local del passeig de l’Exposició, 10

S’actua a les plantes baixa i primera de l’edifici ubicat al passeig de l’Exposició, 10. Aquesta actuació consisteix en els treballs d’obra i instal·lacions necessàries per tal de renovar aquest espai de l’edificació. La retirada del material existent es farà de forma selectiva i seguint la normativa establerta de la gestió dels residus.