Concurs del projecte de rehabilitació de la Nau Shield (La Escocesa) per ubicar un nou Foodlab Barcelona

04 febrer, 2023

L’actuació consisteix en la rehabilitació integral de la Nau Shield del recinte de La Escocesa situat al carrer de Pere IV 351 per convertir-la en un espai innovador que allotgi diferents agents que formen l’ecosistema de l’alimentació per fomentar un model d’alimentació saludable i sostenible.

Es tracta d’una nau industrial de meitat del segle XIX que forma part de l’antic conjunt fabril de La Escocesa que està catalogada patrimonialment amb un nivell B. Consta de planta baixa i dues plantes pis amb un total de 2.170 m2 construïts.

El nou Foodlab Barcelona generarà un centre en el qual emprenedors i empreses del sector de l’alimentació puguin idear, desenvolupar i prototipar nous productes i serveis mitjançant noves tecnologies. També contarà amb espais per a la incubació i acceleració de noves start-ups del sector així com espais atractius i estimulants per a la ciutadania en els que es pugui descobrir, experimentar i interactuar amb les innovacions del sector de l’alimentació saludable i sostenible.

Tot seguit es relacionen els lemes dels equips que han passat a la segona fase del concurs i les seves propostes gràfiques, ordenats de més a menys puntuació, sent el primer el guanyador.

 

1. ES O CEA

plafó ES O CEA

 

2. CONCÈNTRICA

plafó CONCÈNTRICA

 

3. A SIS BANDES

plafó A SIS BANDES

 

4. FOODHAL

plafó FOODHAL

 

5. A CEL OBERT

plafó A CEL OBERT

 

6. MACELLUM22

plafó MACELLUM22

 

7. A TRAVES DE LES PLACES

plafó A TRAVES DE LES PLACES

 

8. SETANTA-QUATRE

plafó SETANTA-QUATRE

 

9. CUTTINGS

plafó CUTTINGS