Concurs del projecte per a la rehabilitació de l’edifici del Centre Social de Sants ubicat al carrer d’Olzinelles, 30

12 Setembre, 2019

A l’edifici objecte del concurs s’hi ubica el “Centre Social de Sants”, que va ser fundat l’any 1971 i funciona com a seu de diverses associacions i entitats del barri de Sants. L’objecte d’aquesta actuació és la renovació integral de l’edifici, sigui en rehabilitació o com a volum edificat nou, per a que pugui seguir sent utilitzat com a punt de trobada de les entitats del barri. S’adequarà l’interior de l’edifici segons les necessitats dels usuaris per millorar-ne la funcionalitat actual que està molt limitada per l’estat en que es troba l’edifici.

Tot seguit es relacionen els lemes dels equips que han passat a la segona fase del concurs i les seves propostes gràfiques, ordenats de més a menys puntuació, sent el primer el guanyador.

 

1. Al Centre

plafó1 Al Centre

 

2. Patidellums

plafó1 Patidellums

 

3. Portes Obertes

plafó1 Portes Obertes

 

4. Atmosfera Interior

plafó1 Atmosfera Interior

 

5. Sansouci

plafó1 Sansouci

 

6. Olzinellenca

plafó1 Olzinellenca

 

7. Comsempre

plafó1 Comsempre

 

8. Peti Qui Pati

plafó1 Peti Qui Pati

 

 9. El Central

plafó1 El Central

 

 10. Gemini

plafó1 Gemini